Dnešní den stál za to! Noví členové a nová partnerství ;-)

Pro ty z vás, kteří by se chtěli naživo setkat, přijďte za námi v den výročí úmrtí naší patronky sv. Ludmily, tj. zítra v pátek 15.9 a pojďme se osobně setkat v Pracovně na „Setkání tvořivých duší“: https://vitalnicesko.cz/events/setkani-tvorivych-dusi-premiera-vc

Z pracovny zdraví a ať se zdaří přeje ~ J.G.)

P.S. dnešní sebehodnocení práce po prvních týdnech: velmi dobrý👌

– design sítě celkem + ??h (vytvořeno 100+ originálních návrhů – designů – obrázků, máme přes dvacítku prostorů a nové členy a předplatitele !!!)
– úřadování  0,5?h
– setkávání offline +2h
– setkávání online + 4h
A zajímá to vůbec někoho? Už si to jen sleduji pro sebe…

Na počátku jsme byli sami. Připadali jsme si nepodstatní, nedůležití, neviditelní. Pak jsme si uvědomili, že můžeme být spolu. Přišel čas sundat neviditelné pláště, vylézt z důlků, propojovat se, porozumět si víc, podporovat se a přijímat. Proto vznikla zastřešující komunitní síť  vitalniCesko.cz

Spolu tvoříme novou kompetenční síť  pro mezilidskou spolupráci, která si klade za cíl propojovat a nabídnout nové Propojovny, prostory kde to žije soustředěně na dané téma a smysluplný kontext.  Prostory pro lepší #porozumnění mezi lidmi. Živá místa, které energizují, přijímají a podporují všechny dobré hybatele Českem.

Každý z nás občas skočí do tmy nebo je tam hozen. Někteří dokonce zalezou do důlku kde je tma a nevidí své stíny úmyslně a čekají až jak to venku na pláních dopadne. Ne zalézat do děr, důlků, králičích nor či unikat do růžovcýh bublin nemá smysl. Je potřeba postavit se realita čelem a začít spolupracovat na vitální budocnosti Česka. Propojte se s námi a pomozte nám ČR vitalizovat na síti #vČ.